Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Τα 3 σταδια ενος χωρισμου (μερος 2)

    Μετα το επιτυχημενο αρθρο (προβληθηκε στο mega με μεγαλα ποσοστα τηλεθεασης,διαβαστηκε απο τον παπα σε καθολικη λειτουργεια και θα το τραγουδησει ο παντελιδης με δικια του version) σχετικα με το πως βιωνει εκεινος που τον χωριζουν εναν χωρισμο,σημερα ειναι η μαγικη στιγμη που θα αναλυσουμε το πως βιωνει εκεινος-που χωριζει τον αλλον-τον χωρισμο!
    ΦΑΣΗ 1:Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Επιτελους χωρισες!Εχεις την ελευθερια σου,νιωθεις υπεροχα και εισαι ετοιμος/ετοιμη να γνωρισεις καινουργιους ανθρωπους,να κανεις πραγματα που δεν ειχες χρονο να κανεις πριν και να ζησεις την ζωη σου χωρις να εχεις καποιον πανω απ'το κεφαλι σου να πρεπει να του δωσεις αναφορα!!Η ζωη σου μοιαζει ιδανικη και ανυπομονεις να βγεις το σαββατο να τα σπασεις ολα!!
   ΦΑΣΗ 2:Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
Εχεις γυρισει ολα τα κλαμπακια της Αθηνας,εχεις γνωρισει πολυ κοσμο και εχεις χαμουρευτει και με 5-6....σιγα-σιγα ομως αρχιζεις να βαριεσαι,συνειδητοποιεις οτι οι περισσοτεροι/περισσοτερες σε θελουν μονο για σεξ και τιποτα παραπανω και οτι τα "κελεπουρια" δεν τα συναντας καθε μερα....Μια μικρη καταθλιψουλα αρχιζει να κανει την εμφανιση της και οι πρωτες σκεψεις πισωγυρισματος στον πρωην που "ειναι ο μονος που μου φεροταν τοσο ωραια,που ειχα νιωσει αυτο κι εκεινο,που,που,που...) ειναι πλεον γεγονος!!
    ΦΑΣΗ 3:ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΩ
Ξεκινησες με ενα απλο μηνυμα "τι κανεις".....συνεχισες με τηλεφωνα με αποκρυψεις,τηλεφωνα στις 3 τα ξημερωματα,κλαματα και ισως καποια ακραια συμπτωματα οπως να τον περιμενεις εξω απ΄το σπιτι του να γυρισει αργα το βραδυ... (δεν θελω να σε πληγωσω,αλλα μαλλον εχει γκομενα/γκομενο)
Ειδικα αν ερθει η στιγμη που καταλαβαινεις οτι εχει προχωρησει παρακατω και οτι απο τοτε που τον χωρισες εχει βρει την υγεια του,τοτε βαστατε τουρκοι τ'αρματα!!
Δυστυχως δεν καταλαβαινουμε τι σημαινει κατι για μας μεχρι να ερθει η στιγμη που το χανουμε και τοτε το συνειδητοποιουμε...γιαυτο να φροντιζεις κολλητε να ευχαριστεις καθε μερα τον Θεο που ειστε μαζι και εχεις διπλα σου εναν ανθρωπο που σ'αγαπαει και τον αγαπας γιατι αυτο ειναι πλεον το πιο σπανιο και το πιο ωραιο πραγμα στον κοσμο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου