Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Τι ζητας ανθρωπε?

    Εισαι μικρος,θες να γινεις μεγαλος!Να οδηγας,να βγαινεις,να εχεις γκομενα,δικο σου σπιτι,οικογενεια...εισαι μεγαλος,θες να γινεις μικρος.Πολλες ευθυνες,πολλες υποχρεωσεις,καλυτερα ηταν παλια που μονο ετρεχες απο δω κι απο κει κι επαιζες!
    Εισαι ανεργος,θες να βρεις δουλεια.Να συντηρεις τον εαυτο σου και την οικογενεια σου,να αγοραζεις ρουχα,να βγαινεις...δουλευεις,σου την σπαει η δουλεια σου!Γκρινιαζεις που παιρνεις λιγα λεφτα,που δουλευεις τοσες ωρες,που δεν εχεις χρονο για σενα.
    Εισαι ελευθερος,θες σχεση.Να εχεις καποιον να νοιαζεται για σενα,να σε αγαπαει,να κανετε πραγματα μαζι...εχεις σχεση,πνιγεσαι!Σε πνιγει που σε αγαπαει,τον βαριεσαι για να κανετε πραγματα μαζι,αναπολεις τις στιγμες ελευθεριας σου και αναζητας οξυγονο.
     Εχεις σχεση,θες να παντρευτεις.Να κανεις οικογενεια,να κανεις παιδια,να "δεσεις τον γαιδαρο σου",να εισαι με καποιον που τον αγαπας και σ'αγαπαει...Εισαι παντρεμενος,τον απατας!Εχεις βαρεθει το ιδιο ατομο σε ολη σου την ζωη,θες κατι καινουργιο και εχεις ξεχασει τι σημαινει το ατομο αυτο για σενα.
    Δεν εχεις παιδια,θες να κανεις.Κλαιγεσαι πως η ζωη σου δεν εχει νοημα και δεν ειναι ολοκληρωμενη,ζηλευεις τους αλλους γονεις και μελαγχολεις....εχεις παιδια,δεν θα θελες να εχεις!Γκρινιαζεις οτι θελουν πολυ φροντιδα,οτι εχεις παραμελησει τον εαυτο σου,οτι σου την σπανε ολη την ωρα κι οτι δεν εχεις χρηματα να τα συντηρεις.
     Γουσταρεις καποια,την κυνηγας!Φανταζει η πιο ομορφη πανω στην γη,ειναι ο μοναδικος σου στοχος να την αποκτησεις και λες σε ολους πως θα την εχεις βασιλισσα....Την αποκτας,χωριζεις!Εχεις βαρεθει,σου γκρινιαζει λες συνεχεια,σου χουν γυαλισει και 2-3 αλλες,ισως να την απατησεις κιολας και μετα την χωριζεις.
    Σου φερεται καλα,την παρατας.Βαριεσαι που στα παρεχει ολα,που σου φερεται γλυκα,που κανει ονειρα για σας,πνιγεσαι που σαγαπαει,εσυ δεν εισαι ποτε ευχαριστημενος...σου φερεται ασχημα,κολλας!Βριζεις το αντιθετο φυλλο,τσακωνεστε συχνα,δεν περνας και πολυ καλα,ισως να εχετε χωρισει αρκετες φορες μα εισαι κολλημενος μαζι της και παντα τα ξαναβρισκετε.
 

και σε ρωταω...τι ζητας τελικα ανθρωπε?











   
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου