Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Παραξενη ανθρωπινη φυση

     Ξυπνας ενα πρωινο,φτιαχνεις καφε και καθεσαι να κανεις το καθημερινο σου τσιγαρο.Εχεις μια σχεση εδω και καιρο,περνας καλα...φαινεται ομως οτι σε θεωρει δεδομενο,ισως να εχει βαρεθει...ξερει οτι αγαπιεστε αλλα ειστε και αρκετο καιρο μαζι,καταλαβαινεις...σε παιρνει τηλεφωνο,θελει να σε δει....σε χωριζει,ειστε λεει μικροι,να κανετε κι αλλα πραγματα...στεναχωριεσαι για καιρο,μα βρισκεις την δυναμη και συνεχιζεις την ζωη σου,δεν σταματαει ετσι κι αλλιως η ζωη σε μια αγαπη!Προχωρας,κανεις μια αλλη σχεση και εισαι επιτελους καλα και ηρεμος...τοτε σκαει τηλεφωνημα!! "Μου λειπεις,εκανα λαθος,εσενα θελω,σε αγαπαω"....
     Ας αρχισουμε απο τα δεδομενα.....ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΛΗΓΜΕΝΑ?δεν ξερω,ισως να φταιει η ζεστη,ισως η πολυγαμικη φυση του ζωου που λεγεται ανθρωπος,παντως οτι και να φταιει κανεις δεν σου εχει δωσει το δικαιωμα να παιζεις με μια ψυχη που σε αγαπαει και σου εχει δωσει τα παντα,κανεις δεν σου εχει δωσει το δικαιωμα να παιζεις με συναισθηματα που τα νιωθεις μια και δυο φορες στην ζωη σου αληθινα...
    Εχεις μια σχεση και κανεις το λαθος να θεωρησεις τον αλλο δεδομενο,πως θα ειναι εκει για σενα οτι και να του κανεις,οτι δεν θα φυγει,δεν θα σε χωρισει,θα συγχωρει καθε σου λαθος....ΓΙΑΤΙ?
Γιατι πρεπει να γ....ας την ψυχη του αλλου και να εκμεταλλευεσαι την αγαπη που σου δειχνει?γιατι να μην προσπαθεις καθε μερα κι εσυ με την σειρα σου να του δειχνεις με καθε τροπο πως ειναι το σημαντικοτερο ατομο στον πλανητη για σενα  και πως εισαι πολυ τυχερος/τυχερη που ειστε μαζι!!
     Χωριζετε γτ βαρεθηκες....ωραια.....γιατι να ξαναπαρεις τηλεφωνο οταν εχει προχωρησει,εχει κανει αλλη σχεση κι εχει βρει την υγεια του επιτελους μακρια σου?γιατι να τον κρατησεις στο παρελθον και ισως να τον βαλεις σε σκεψεις οταν εσυ του γκρεμισες καθε ονειρο που ειχε κανει για σας μονο και μονο για να ικανοποιησεις το σαπιο "εγω" σου?
     Νομιζω πως πρεπει να εκτιμαμε αυτο που εχουμε την στιγμη που το εχουμε γιατι οι ανθρωπινες καρδιες δεν ειναι παιχνιδια,οι ανθρωποι πληγωνονται,προχωρουν,διαγραφουν και σβηνουν οτι τους εχει πληγωσει.....φροντισε να αγαπας και να το δειχνεις γιατι ο χρονος και οι ευκαιριες που χανεις δεν γυρνουν πισω και δεν υπαρχει ωραιοτερο πραγμα στον κοσμο απ'το να εισαι με ενα ατομο που αγαπιεστε και θα αγαπιεστε μια ζωη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου